Mäso a ryby

Priestor pre mäsových kráľov, ktorí si bez kačacieho stehienka alebo kusa bravčového pliecka nevedia predstaviť ani jeden deň. V takom prípade odporúčame siahať okrem mäsových receptov občas aj po tých rybacích. Okrem toho, že delikatesná rybacinka dodá nášmu telu dôležité minerály, je pre náš žalúdok stráviteľnejšia ako hovädzí steak.


Recepty

01.06.2017 13:28

Kotlíkový guláš z baraniny

Varenie – Recepty – Mäso a ryby   Guláš pripravený z baraniny, najlepšie v prírodnom...

Celý článok

—————

26.01.2017 17:07

Huspenina

Varenie – Recepty – Mäso a ryby Tradičné studené jedlo, ktoré sa zvykne variť najmä v zimnom období. Ingrediencie: ...

Celý článok

—————


Vhodné na rodinný obed

Kto má rád hovädzie, možno ocení niektorý z troch receptov, v ktorých dominuje hovädzie mäso. Dobré tipy pre zasýtenie viacerých stolovníkov čiže celej rodiny. Či už recept na  fazuľový guláš, bratislavskú pečienku alebo hovädzie na panvici.


Námety z morčaciny na zdravý obed

K zdravým druhom mäsa patrí morčacina, najmä prsia. Ako ľahko stráviteľná je vhodná pre všetky vekové kategórie vrátane detí a starých ľudí. Ako si ju pripraviť? Najrýchlejšie sú rezne ako minútka, ale k zaujímavým receptom patrí aj moriak dusený na víne alebo morčacie prsia s uhorkami.


Ryba na tanieri


Kontakt

magazín Doma a Rada


 

WEB pre celú rodinu


přesný čas

 

Ak naozaj nechceme, aby nakrájané mäsové medailóniky oschli, do chladničky ich radšej odložíme potreté olejom. A potom ich ešte zabalíme do alobalu.