28.07.2012 10:59

Pečené šampiňóny

Varenie – Recepty – Bezmäsité jedlá

 

Jednoduchý a rýchly pokrm, také sú pečené hlavičky šampiňónov.

 

Ingrediencie:
  • 400 g väčších šampiňónov  
  • maslo  
  • mleté čierne korenie
  • soľ

 

Príprava:

Šampiňóny očistíme a odstránime z nich nožičky, z ktorých môžeme uvariť polievku alebo ich pripraviť dusené s vajcom. Klobúčiky húb poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie, osolíme ich, okoreníme a na každý položíme malý kúsok masla. V rozohriatej rúre pečieme asi 20 minút. Podávame teplé so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada


 

WEB pre celú rodinu


přesný čas