07.06.2017 21:49

Obložená žemľa s bryndzou

Varenie - Recepty - Studený bufet

 

Hody ako od baču. Ten by každého ponúkol bryndzou a klobásou. My pridáme ešte sezónnu zeleninu a žemľu.

Ingrediencie:
  • 3 žemle
  • 150 g bryndze
  • 50 g rastlinného masla
  • pálivá mletá červená paprika
  • 50 g suchej klobásy
  • zelená paprika
  • rajčiak
  • zelená petržlenová vňať
Príprava:

Bryndzu vymiešame s rastlinným maslom a pálivou mletou červenou paprikou. Žemle prekrojíme napoly a na prekrojené plochy natrieme vyšľahanú pikantnú bryndzu. Zelenú papriku a klobásu pokrájame na plátky a rajčiak na osminky. Sezónnou zeleninou, kolieskami klobásy a vetvičkami petržlenovej vňate žemle s bryndzou ozdobíme.

 

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada


 

WEB pre celú rodinu


přesný čas