28.09.2012 14:12

Doprajte si chuť a vôňu pravých jahôd

Sladká novinka na trhu

 

Pamätáte si ešte rozprávku O dvanástich mesiačikoch, v ktorej zlá macocha vyhnala Marušku v treskúcej zime po košík pravých jahôd? Zachránili ju len dobré srdcia dvanástich mesiačikov, ktorí jej ich vyčarovali plnú lúku. Vy si teraz môžete dopriať chuť a vôňu jahôd  kedykoľvek, hoci i v sychravú jeseň lebo počas Vianoc. Pripravte si poctivý krémový puding a nechajte sa myšlienkami uniesť do príjemných letných dní.

 

Dr.Oetker rozširuje svoj úspešný rad Premium Pudingov o nového člena. Premium Puding Jahoda de Luxe obsahuje prírodný jahodový prášok pripravený z jahôd dozretých priamo na slnku. Vďaka nim je chuť a aróma tohto krémového pudingu nezameniteľným jahodovým zážitkom.

Vedeli ste, že jahody sa pestujú takmer po celom svete a ich chuť oslovila už labužníkov starovekého Ríma? Za veľké a šťavnaté plody jahôd, ako ich poznáme dnes, však môžeme vďačiť dvornému záhradníkovi Ľudovíta XIV., ktorý v 17. storočí začal pre svojho kráľa jahody pestovať a šľachtiť. No kto by odolal tomuto kráľovskému ovociu?

Prémiový puding Jahoda de Luxe osloví svojou chuťou aj tých najnáročnejších. Vďaka kvalitným ingredienciám a rýchlej a jednoduchej príprave je ideálnym pohostením pre nečakané návštevy, sladkým zakončením nedeľného obeda alebo chutnou maškrtou pre vaše ratolesti. K jahodovému prášku stačí pridať mlieko, poriadne pomiešať a po chvíľke varenia je lahodný dezert pripravený.

Máte chuť na niečo výnimočné? Vyskúšajte aj ďalšie výrobky z radu Premium Pudingov Dr.Oetker. Pravá Vanilka Smotanová s kúskami vanilkového struku, Horká Čokoláda s kúskami čokolády, Extra Karamel s pravým francúzskym karamelom či netradičná Jemná Pistácia si získali srdcia všetkých milovníkov kvalitných pudingov.

Viac informácií zo sveta pečenia a množstvo zaujímavých receptov nájdete na www.oetker.sk.

 

—————

Späť


Diskusia k článku

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada


 

WEB pre celú rodinu


přesný čas